Fontos tudnivalók

A képzés lemondásának feltételei

A jelentkezési űrlap beküldése önmagában  nem jogosít fel a tanfolyamon való részvételre. A tanfolyamon való részvétel kizárólag csak a helyfoglalási díj befizetésével szerezhető meg.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a meghirdetett időpontban lévő tanfolyam bármely okból (pl:oktatói lebetegedés,elemi kár,időjárási körülmények) nem valósul meg, akkor a képző a helyfoglalási díj teljes összegét a résztvevő által megadott bankszámlaszámra visszautalja 4 munkanapon belül. A díj visszautalásával egyetemben a résztvevő elfogadja, hogy további kötelezettség nem támasztható a képzővel szemben.

A helyfoglalási díj a résztvevő által megjelölt tanfolyamra vonatkozik, és arra az időpontra, amit a résztvevő megjelölt. A helyfoglalási díj más tanfolyamra vagy más időpontra nem vihető át.

A résztvevő esetleges lebetegedése vagy lemondása esetén a helyfoglalási díj nem térítendő vissza. A résztvevő lemondás esetén a résztvevői jogot átruházhatja, maga helyett megjelölhet egy engedményezett személyt, olyat, aki arra a tanfolyamra és időpontra még nem jelentkezett.

A tanfolyam lemondásáról és a résztvevői jog átruházásáról kérjük minél hamarabb tájékoztasson minket, hogy a  tanfolyam zavartalanul elindulhasson.

A jelentkezési űrlap kitöltésével Ön automatikusan elfogadja a lemondás feltételeit.

Fontos tudnivalók